Social Media Icons

Pages

Πως θα δείχνεις νεότερη από την πραγματική σου ηλικία;

Νοε 8, 2022 0 comments


Είναι αλήθεια ότι το μακιγιάζ, αν ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί σωστά, μπορεί να κάνει να δείξεις νεότερη και φρέσκια - αλλά και το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να σε δείξει κουρασμένη και μεγαλύτερη από την ηλικία σου. Κι επειδή υποψιαζόμαστε ότι σε ενδιαφέρει το πρώτο, δηλαδή το πώς να είσαι φρέσκια και λαμπερή όλη μέρα, θα αναφερθούμε στα μικρά tricks που ακολουθούν όλες οι Γαλλίδες ανεξαιρέτως για μια νεανική, λαμπερή επιδερμίδα. Και όταν μιλάμε για φρεσκάδα και μακιγιάζ, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Γαλλίδες ξέρουν - κι εμείς πρέπει να κρατήσουμε σημειώσεις.

Τι κάνουν οι Γαλλίδες για να δείξουν πιο νέες;

#1. Αντικαθιστούν το foundation με το primer

Ή με αντηλιακό / κρέμα με χρώμα. Γενικά, αποφεύγουν να φορούν πολλές στρώσεις προϊόντων και να βαραίνουν το δέρμα τους, μιας και το υπερβολικό προϊόν τείνει να "κάθεται" σε τυχόν υπάρχουσες λεπτές γραμμές και ρυτίδες και να κάνει το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και γερασμένο, εντείνοντας την όψη τους. "Less is more" λοιπόν και σε ό, τι αφορά τη βάση στο μακιγιάζ, με όσο το δυνατόν λιγότερα καλυπτικά προϊόντα.

#2. Φορούν συχνά eye liner

Ένα από τα πολλά θετικά του eye liner είναι ότι δίνει ένταση και σχήμα στα μάτια, περιγράφοντας το σχήμα τους και αναδεικνύοντάς τα, ενώ αν είναι μικρά, μπορεί να τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα. Μία από τις αρνητικές επιπτώσεις που φέρνει το πέρασμα του χρόνου στο πρόσωπο είναι η πτώση των βλεφάρων αλλά και η αραίωση των βλεφαρίδων. Έτσι, με το eye liner καταφέρνεις να συγκεντρώνεις όλη την ένταση στο ίδιο το μάτι, αλλά και να περιγράψεις το σχήμα τους με τον πιο κολακευτικό για σένα τρόπο. Περιττό να αναφέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει μια καλή μάσκαρα για να δείξουν πιο πλούσιες οι βλεφαρίδες σου, αλλά και ένα καλό σέρουμ που θα τις ενδυναμώσει. Last but not least, μένουν μόνο στο eye liner και δεν προσθέτουν έντονα χρώματα σκιών στα βλέφαρα για να μην βαρύνουν το look.

#3. Δεν παραβγάζουν τα φρύδια τους ούτε τα βάφουν υπερβολικά

Ένα μεγάλο μυστικό των makeup artists είναι το σωστό makeup των φρυδιών, μιας και τα πλούσια, καλά σχεδιασμένα φρύδια χωρίς κενά "αφαιρούν" χρόνια από το πρόσωπο. Γι' αυτό και οι Γαλλίδες τα αφήνουν να μεγαλώσουν χωρίς να τα βγάζουν κάθε τρεις και λίγο με το τσιμπιδάκι αλλά και τα βάφουν έξυπνα, ώστε να φαίνονται φυσικά. Επιπλέον, αποφεύγουν τις έντονες, γεωμετρικές βαφές αλλά και τα γραμμικά τόξα που αγριεύουν το πρόσωπο. Φυσικά, τα λεπτά φρύδια δεν είναι καν προς συζήτηση.

#4. Προσέχουν τα δόντια τους

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό από τα κιτρινισμένα ή απεριποίητα δόντια, που όχι μόνο δεν δείχνουν όμορφα με το μακιγιάζ αλλά και προσθέτουν χρόνια. Οι Γαλλίδες φροντίζουν να επισκέπτονται τον οδοντίατρο τακτικά και καθαρίζουν σωστά τα δόντια τους χρησιμοποιώντας νήμα.

Tip: Κάνε τα δόντια σου να δείξουν λαμπερά στη στιγμή βάφοντας τα χείλη σου με ένα κόκκινο κραγιόν με ψυχρούς υποτόνους, που θα κάνει τέλεια αντίθεση με το λευκό των δοντιών σου και θα κάνει ακόμα και τα όχι τόσο λευκά δόντια να δείξουν πιο λαμπερά στη στιγμή. Απόφυγε ροζ, φούξια και καφέ κραγιόν με θερμούς τόνους αφού ακόμα και τα πιο λευκά δόντια μπορεί να δείξουν κιτρινισμένα.

#5. Δίνουν βάση στο περίγραμμα των χειλιών

Έχεις παρατηρήσει ότι όταν το κραγιόν ξεφεύγει από τα όρια των χειλιών σου, τείνει να εισχωρεί στις λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη; Πέρα από το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ενός "ξεχειλισμένου" κραγιόν είναι αντιαισθητικό και χαλάει ολόκληρο το μακιγιάζ σου. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να φορέσεις κραγιόν, ακόμα κι αν το χρώμα δεν είναι πολύ έντονο, περίγραψε πολύ προσεκτικά τα χείλη σου με το αντίστοιχο μολύβι χειλιών. Επιπλέον, ενυδάτωσε τα χείλη σου με το αγαπημένο σου balm αλλά περίμενε λίγα λεπτά μέχρι να στεγνώσουν, διαφορετικά θα γλιστράει το κραγιόν αλλά και το μολύβι δεν θα "γράφει" στα χείλη σου.

Bonus tip: Ενυδάτωνε συχνά τα χείλη σου μέσα στη μέρα, ιδίως αν έχουν τάση για ξηρότητα. Τα σκασμένα χείλη δείχνουν απεριποίητα και προσδίδουν μια κουρασμένη, παραμελημένη όψη στο πρόσωπο.

πηγή : www.missbloom.g

Σχόλια

Related Posts

{{posts[0].title}}

{{posts[0].date}} {{posts[0].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[1].title}}

{{posts[1].date}} {{posts[1].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[2].title}}

{{posts[2].date}} {{posts[2].commentsNum}} {{messages_comments}}

{{posts[3].title}}

{{posts[3].date}} {{posts[3].commentsNum}} {{messages_comments}}

Popular Posts

Έξυπνες επιλογές θέρμανσης για το σπίτι

Τα πρώτα κύματα κακοκαιρίας είναι γεγονός και ο υδράργυρος ξεκινά να υποχωρεί. …

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες! Πως θα σας πετύχει η συνταγή;

Χρήσιμες συμβουλές για τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σας Έφτασε η στιγμή που όλο…

Πως να ξεκολλήσεις το παιδί σου από τις οθόνες (tablet, video games);

Η απασχόληση των μικρών μας φίλων προϋποθέτει φαντασία, δημιουργικότητα και αγ…

Σου τελειώνουν τα χρήματα πριν το τέλος του μήνα;

Μερικοί άνθρωποι δεν το ‘χουν και πολύ με την οικονομία. Δεν μπορούν να διαχει…

Tips για να αυξήσετε τη libido με plant-based τροφές!

Τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων συμμετέχουν σε κάθε λειτουργία του οργανισ…

Πως θα δείχνεις νεότερη από την πραγματική σου ηλικία;

Είναι αλήθεια ότι το μακιγιάζ, αν ξέρει κανείς να το χρησιμοποιεί σωστά, μπορεί…

Black Friday! Tips για να μην σας πιάσουν κορόιδο!

Η Black Friday, η ημέρα των μεγάλων προσφορών, πλησιάζει. Τι να προσέξετε πριν…

Κρυστάλλωσε το μέλι σου ; Να τι θα κάνεις!

Η κρυστάλλωση του μελιού είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει όταν πέφτει…

Υγρασία στη ντουλάπα; Πως θα την αντιμετωπίσεις;

Μία φορά την ημέρα άνοιγε την μπαλκονόπορτα του δωματίου, έχοντας ταυτόχρονα κ…

Έχεις σακχαρώδη διαβήτη ; Tips για καλύτερο έλεγχο!

Καλύτερος έλεγχος του διαβήτη σε 5 βήματα: ✅Χρησιμοποιήστε πιάτο 25cm και χωρίσ…

Φόρμα επικοινωνίας

ΑΡΘΡΑ